Kyyhkyluodon valssi

Kyyhkyluodon valssi 18.-20.8.2006

Pelinjohto

Pelissä lymyillyt—ja löytymättä jäänyt—asekätkö

Vasemmalta: Sampo, Jenni, Emmi, Jaakko, Hannu, Jussi ja Salme.
Kuvasta puuttuvat Maarit ja Teija.

Siinä lahdenpoukaman rantakalliolla istui Venla katsellen saarten välistä näkyvän ulapan taakse laskevaa aurinkoa. Pienten laineiden pärskeet rantakivista kastelivat välillä väsyneen onnellisia kasvoja tuulenvireen hyväillessä pitkää pellavatukkaa varovasti, ikään kuin se olisi ollut yhtä ujo kuin hellät kädet hänen olkapäillään. Tässä hän olisi halunnut vain olla illan ja yön, tammipuita kasvavan kumpareen suojassa. Sen takana hiljaa soiva valssi kertoi omaa tarinaansa hääparista, ihmisten ilosta kaukana arjesta, ehkä muutamasta onneen tulleesta säröstäkin. Ne he olivat jo jättäneet taakseen. Tämä oli tämän hetken heidän maailmansa.

Kyyhkyluodon valssi sijoittuu vanhojen suomileffojen maailmankuvan ja saaristolaisromantiikan sävyttämään 1950-luvun Suomeen. Sukulaiset, ystävät ja perhetutut ovat saaneet kutsukirjeen helsinkiläisen pankkiiriperheen ylioppilaspojan ja pikkukylän tytön kesähäihin. Tavoitteenamme on tuoda palanen menneen vuosikymmenen onnellista kesäiltaa 50:n pelaajan koettavaksi. Pelaajien alaikäraja on 12 vuotta, josta voidaan tapauskohtaisesti joustaa, yläikärajaa ei ole. Pelimaksu 15e. Tapahtumapaikkana on fiktiivinen Duvskärin kylä Tammisaaresta länteen, jonka miljöötä ympäristöineen esittää vanha seurantalo Lohjan Saaristossa, noin 70 kilometrin päässä Helsingistä.

Uutiset

20.8.2006:
Peli saatiin onnellisesti pelattua joistakin vastoinkäymisistä huolimatta. Suuret kiitokset kaikille peliin osallistuneille, keittiökunnalle ja pelimannille.

Hahmosivu on päivitetty vastaamaan todellista pelitilannetta. Otamme mielellämme vastaan debriefejä ja muita kommentteja pelistä osoitteeseen kyyhkyluoto(ät)gmail.com. Otetut in-game kuvat pyrimme saamaan nettiin mahdollisimman pian. Otamme mielellämme vastaan linkkejä myös muiden ottamiin kuviin.

14.8.2006:
Faktatietoutta lisätty Suomi 1950-luvulla -sivulle.
31.7.2006:
Paljon päivityksiä sivuille:
15.6.2006:
Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia koskien hahmojakoa. Ellet ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä pelinjohtoon.
Viimeinen pelinjohtokuva lisätty.
12.6.2006:
Hahmolistaa päivitetty, hahmojako lisätty.
22.4.2006:
Kahden uuden pelinjohtajan yhteystiedot lisätty.
11.4.2006:
IRCnetiin perustettu kanava #kyyhkyluoto, tervetuloa tervehtimään pelinjohtoa.
10.4.2006:
Sivut julkaistu, ilmoittautuminen aukeaa.