[Hossa]

Autiotuvassa Hossassa kesällä 1993.

Tuoreempia kuvia esim. IRC-Galleriassa.

Tervetuloa kotisivulleni...

Same in English

Hei! Olet päätynyt Sampo Niskasen kotisivuille. Täältä löydät jonkin verran tietoa minusta, kiinnostuksistani sekä joitakin ohjelmia joita olen kirjoittanut.

Tanssiminen on rakas harrastus minulle. Olen tanssinut historiallisia tansseja vuodesta 2004 alkaen muun muassa Linneassa ja La Fiamma di Danzassa. Olen historiallisten tanssien wikin ylläpitäjä. Aloitin hiljattain myös kansantanssin harrastamisen kansantanssiryhmä Petkeleessä.

Olen myös aktiivinen rakettiharrastaja. Olen ollut mukana rakentamassa ja lennättämässä Suomen ensimmäistä hybridirakettia Haisunäätää. Myöhemmin olemme toteuttaneet muun muassa aktiivisen pyörimisohjauksen sekä telemetriatietojen reaaliaikaisen välityksen Internetiin. Olen Suomen Avaruustutkimusseura ry:n puheenjohtaja, ja olen myös rakettisimulointiohjelmisto OpenRocketin pääkehittäjä.

Yksi harrastukseni on myös larppaaminen tai näytelmäroolipelaaminen. Sen ohessa on päässyt kokemaan paljon sellaisia tapahtumia ja tunteita jotka todellisessa maailmassa olisivat täysin mahdottomia. Lisää tietoa larppaamisestani löytyy omalta sivultaan.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!