La Fiamma di Danza

Kuva: John Morelius

La Fiamma di Danza tulee mielellään esiintymään erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, niin suuriin kuin pieniinkin. Esitysten yksityiskohdista, esimerkiksi kestosta, tilasta ja ohjelmistosta, sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Esitystansseissa tähtäämme tarkkaan, elävään ja monipuoliseen historiallisuuteen, jossa tanssien kiinnostavuus ja näyttävyys tulevat hyvin esille. Renessanssin perinteiden mukaisesti monet tansseistamme ovat rakenteeltaan kuin pieniä tarinoita, joissa on selkeä juoni ja hahmot. Kaikki tanssimme ovat historiallisista lähteistä huolella rekonstruoituja, ja kerromme mielellämme rekonstruktioista, lähteistä ja koreografioista myös tarkemmin.

La Fiamma di Danza yhdistää haluttaessa esiintymisiinsä myös konkreettisempaa opastusta renessanssin tanssien maailmaan. Kysy meitä vetämään seurallista yleisötanssia tai opettamaan monimutkaisempiakin askelkuvioita. Voimme saapua paikalle 2–4 parin vahvuudella, ja tarvitsemme esiintyäksemme vähintään n. 4 × 4 metriä tilaa. Voimme esiintyä joko vanhan musiikin yhtye Tornadan säestämänä tai cd-levyltä tulevan musiikin kera.