Suvut

Kultaisen peuran suvun vaakuna Kultaisen Peuran suku

Kultaisen Peuran suku on ollut kuninkaan tai kuningattaren suku ainaisesti. Valta periytyy aina hallitsijan vanhimmalle lapselle tämän sukupuolesta riippumatta. Kuningas Reinhard menehtyi kuukausi sitten hämärissä olosuhteissa metsästysretkellä, ja ainoa retkeltä eloonjäänyt, Liljalaaksojen Larew, palasi selittäen hirveitä maagisesta sumusta, velhoista ja keijukaisista. Kuninkaan vanhimmat lapset ovat kaksoset, eikä edesmennyt kuningas ollut ottanut kantaa heidän perimisjärjestykseensä, eikä vastaavaa tilannetta tiedetä koskaan aiemmin tulleen vastaan.

Kultaisen Peuran suku oli pitkään puhdas haltiasuku, mutta edesmenneen kuninkaan isä otti yllättäen itselleen ihmisvaimon ja synnytti perijäkseen Reinhardin, ihmisen. Tämä puolestaan otti etenkin Hopeisen Tähden suvun harmiksi puolisokseen Em'Voran valtakunnan ihmisprinsessan, muuttaen hallitsijasuvun miltei täysin ihmissuvuksi.

Liljalaakson suvun vaakuna Liljalaakson suku

Vahvasti kirkon valtaa ylläpitävä suku, josta monet nuoret pojat lähetetään pappisuralle. Liljalaakson suku on tukenut pitkään kuningassukua valtaistuimella ja monet kruunun ritarit ja kuninkaitten henkivartijat ovat olleet peräisin tästä suvusta. Liljalaakson suvun vanhin oli useiden vuosikymmenten ajan kiihkomielisenä uskonnon puolestapuhujana tunnettu Valtias Patrick, joka murhattiin kuninkaan metsästysretkellä. Tällä hetkellä suvun vanhimman paikkaa pitää hallussaan Patrickin poika Valtias Lucas, isänsä tavoin vahvasti uskonnollinen ja päättäväinen mies.

Siniveden suvun vaakuna Siniveden suku

Siniveden suvulla on kautta historian ollut vahva asema Kruunun kaupungin aatelisten keskuudessa ja useita Siniveden sukuun kuuluvia miehiä on istunut myös kuninkaan valtaistuimella aikaisempina vuosina. Siniveden suku on varakkaana tunnettu suku, jonka halussa kauppa pitkin Sinivesi-jokea ovat olleet jo pitkään. Sukuun kuuluu sekä ihmisiä, että haltioita, eikä suku ole koskaan paheksunut naimakauppoja rotujen välillä. Myös Siniveden suvulla on pitkään ollut läheiset välit Kultaisen Peuran sukuun. Siniveden suvun vanhin on tällä hetkellä Sinisuvannon kaupungissa asuva Valtias Areth, ja sukua edustaakin Kruununkaupungissa Lordi Erastus, joka istuu myös kuninkaan neuvostossa.

Hopeisen tähden suvun vaakuna Hopeisen tähden suku

Hopeisen Tähden suku on haltioiden suku. Suku on tunnettu sen suuresta vastustuksesta rotujen välisiä liittoja kohtaan. Suku on ollut hovissa jo pidemmän aikaa ja nykyään suvun vahvana johtohahmona toimii neuvostossakin istuva Matriarkka. Matriarkka on ollut sukunsa johtajana jo yli 20 vuotta, edellisen kuoltua vakavaan sairauteen. Hopeisen tähden suku on aina tukenut haltioita kuninkaan valtaistuimelle ja he pettyivät edesmenneen kuninkaan ottaessa itselleen ihmisvaimon haltian sijaan.

Kahden Miekan suku
(Vaakuna: Kaksi kultaista miekkaa ristissä violetin värisellä pohjalla)

Kahden miekan suku on ollut hovissa kahdeksisen vuotta. Toki ne, jotka ovat eläneet hiukan pidemmän aikaa, saattavat muistaa, että tämä samainen suku oli hovissa joskus aiemminkin, mutta katosi sieltä melko salamyhkäisesti. Kahden miekan suku on onnistunut saamaan kunnioitusta hovin parissa näinkin lyhyen ajan sisällä ja suvun johtaja Valtias Jaron istuikin kuninkaan neuvostossa. Valtias Jaron kuoli kuitenkin valitettavasti kuninkaallisella metsästysretkellä, joten suvun Valtias on valittava pikaisesti hänen lastensa joukosta.


Takaisin