Säännöt

Yleisiä sääntöjä:

Pelissä on käytössä yleinen turvasana "Hold", joka pysäyttää pelin vaaratilanteessa. Jos kuulet Hold-huudon, pysähdy paikallesi ja toista huuto. Peliä jatketaan vasta kun tilanne on selvitetty ja pelinjohto niin ilmoittaa. Pelin lopettaa pelinjohto huudolla "Peli päättyy".

Pelipaikalla on voimassa Suomen laki.

Pelipaikan omistaa Helsingin nuorisoasiainkeskus. Pelipaikan hajottaminen on ehdottomasti kiellettyä. Toimisto ja pelinjohtotilat ovat pelaajilta kiellettyä aluetta. Ulko-ovien ja ikkunoiden avaaminen on kiellettyä ilman pelinjohdon lupaa (voivat laukaista hälytyksen).

Alkoholin ja huumausaineiden tuominen pelipaikalle on ehdottomasti kiellettyä. Tupakointi tapahtuu sille varatussa paikassa.

Pelissä käytetään lateksiaseita. Aseiden kanssa ei saa leikkiä pelissä eikä ennen tai jälkeen pelin. Pääsääntöisesti miekkoihin koskevat vain niiden omistajat. Miekkailunäytökset tai -kisat (ennen/jälkeen pelin) suoritetaan ulkona pelaajien omalla vastuulla.

Ota pelipaikalle mukaan hahmosi. Pelipaikalla on muutama kopio yleismateriaaleista. Kysy pelinjohdolta sinulle epäselviksi jääneet asiat mieluiten sähköpostitse hyvissä ajoin ennen peliä.

Pelaajana sinulla on vastuu ottaa pelinjohtoon välittömästi yhteyttä, jos saamasi hahmo tuntuu sinusta epämieluisalta tai siinä on sinusta ahdistavan tuntuisia juonikuvioita.

Sovi ennen pelin alkua niiden ihmisten kanssa, joihin hahmollasi on ystävyys/rakkaussuhteita, miten intensiivisesti pelaatte. Pelissä ei esiinny in-game seksiä ja pelinjohto suosittelee suudelmat simuloitavaksi esim. halauksilla.

Toivomme, että pelikokemus on mieluisa.


Taikuussäännöt
Taistelusäännöt

Takaisin alkuun