Tietoa pelistä

Kultaisen Peuran hovi on aloittelijoille suunnattu fantasialarppi aatelisineen, haltioineen ja hovijuonitteluineen, joka pelataan Helsingissä, Pihlajamäen nuorisotalolla, lauantaina 28.5.2005 klo 15-21. Pelipaikalle saa saapua klo 10 alkaen, ja kaikkien tulee olla paikalla ja ilmoittautunut viimeistään klo 13.00. Yhteislähtö pelipaikalle lähtee Helsingin Rautatieaseman pääovien (ne joissa on kaksi patsasta) edustalta klo 12.00.

Ilmoittautuneiden ja muuten uteliaiden pyynnöstä: Aloittelijaystävällinen tarkoittaa Kultaisen Peuran hovin tapauksessa sitä, että haluamme tarjota helppoa fantasiaa aloitteleville pelaajille. Kultaisen peuran hovi ei siis sisällä valtavia määriä opeteltavaa taustamateriaalia, vaikeita sääntömekaanisia kikkailuita, fyysisesti rankaa pelaamista tai henkisesti hyvin vaikeita teemoja. Kultaisen Peuran hovi pyrkii olemaan kevyttä hovijuonittelufantasiaa, jossa pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa oman hahmonsa tulevaisuuteen, olla luovia ja ennenkaikkea kokeilla larppaamista. Aloittelijaystävällisyys ei kuitenkaan tarkoita, ettemme ota lainkaan kokeneita pelaajia mukaan. Tervetuloa siis ilmoittautumaan, vauhdikkaat ja monipuoliset hahmot odottavat pelaajiaan.

Pelimaksu on 5 euroa Roolipeliyhdistys Lieskan jäsenille, 7 euroa muille. Maksuohjeet lähetetään peliin hyväksytyille myöhemmin. Pelaajat valitaan hahmon sopivuuden perusteella, ei ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kultaisen Peuran hovin pelimaailma on pelinjohdon suunnittelema ja se on haluttu pitää mahdollisimman yksinkertaisena pelaajien sisäistää ja eläytyä. Pelissä on yhteensä 48 hahmoa.

Pelinjohdon on mahdollista lainata jonkin verran fantasiavaatteita niille pelaajille, joilla ei ole sopivia varusteita peliä varten. Ilmoitathan kuitenkin ajoissa, mikäli tarvitset puvun tai muita proppeja käyttöösi. Lainatut tavarat ovat lainaajan vastuulla ja pelinjohto haluaa saada ne takaisin ehjinä ja hyvin kohdeltuina.

Kysymykset hahmostasi, pelimaailmasta ja muista ongelmista mieluiten sähköpostilla, joko pelinjohdon yhteiseen postilaatikkoon kultainenpeura at gmail.com tai omalle pelinjohtajallesi hänen omaan sähköpostiinsa. Pelinjohdolle voit myös soittaa (mutta ÄLÄ lähetä tekstiviestejä), hahmosi kirjoittaja vastaa kysymyksiin hahmosta ja yleisiin kysymyksiin vastaa Jonna Kangas.

Kultaisen Peuran hoville on myönnetty Roolipeliyhdistys Lieska ry:n tuki.

Larppaamisesta löydät yleistä tietoa LARP.fi-sivuilta ja Roolipeliyhdistys Lieskan sivuilta.


Takaisin alkuun